Αρχική Σελίδα \ Laser \ Fractional laser \ Fractional laser Ανάπλασης
 • Fractional laser Ανάπλασης

  Η ανάπλαση δέρματος με laser είναι μια αξιόπιστη λύση εάν η ακμή, η έκθεση στον ήλιο ή πάροδος του χρόνου έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στο πρόσωπό σας αφήνοντας σημάδια, κηλίδες, ρυτίδες, ή λεπτές πτυχώσεις (γραμμές). Η θεραπεία με laser μπορεί να βοηθήσει στην ανάπλαση δέρματος ώστε η επιδερμίδα σας να ξαναβρεί τη ζωντάνια της, να φαίνεται νεώτερη και υγιέστερη.

  Η θεραπεία για την ανάπλαση δέρματος είναι κατάλληλη μετά τη ηλικία των 30 και η διαδικασία μπορεί να γίνει μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλες καλλυντικές επεμβάσεις στο πρόσωπο όπως χημικά peeling, botox, εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

   

  Τι πρέπει να γνωρίζω για την ανάπλαση δέρματος;
   

  Σχετικά με την θεραπεία ανάπλασης δέρματος χρειάζονται 4-5 θεραπείες κάθε δύο με τρείς εβδομάδες ώστε να ενεργοποιηθεί το 100% του δέρματος της περιοχής. Κάθε θεραπεία διαρκεί από 25 έως 60 λεπτά. Μετά το τέλος της κάθε θεραπείας το δέρμα έχει ελαφρώς ερεθισμένο πράγμα που δεν αποτελεί πρόβλημα, καθώς μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας. Εάν καπνίζετε, πρέπει να σταματήσετε για δύο εβδομάδες πριν και μετά από τη διαδικασία. Το κάπνισμα μπορεί να παρατείνει τη θεραπεία για την ανάπλαση δέρματος.