Αρχική Σελίδα \ Αντιγήρανση \ Εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέος
 • Εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέος

  Οι ρυτίδες έκφρασης και γήρανσης εξαφανίζονται πλέον σε μια μόνο συνεδρία. Αυτό επιτυγχάνεται τοποθετώντας υαλουρονικό στον πυθμένα της ρυτίδας ανώδυνα,  με αποτέλεσμα το σβήσιμο της ρυτίδας. Το υαλουρονικό είναι ένα φυσικό συστατικό του δέρματος, απόλυτα ασφαλές χωρίς αλλεργικές αντιδράσεις ή παραμορφώσεις (κάτι που συνέβαινε με παλαιότερα υλικά). Μετά την θεραπεία το άτομο μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του.

  1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ:

  - Εάν στην περιοχή, όπου πρόκειται να γίνει η εμφύτευση, οι πόροι είναι διασταλμένοι, εφαρμόστε ένα στυπτικό προϊόν (λοσιόν, μάσκα προσώπου και ένα σκεύασμα βασισμένο στη βιταμίνη Α και ΑΗΑ).


  - Δεν θα πρέπει να πάρετε ασπιρίνη ή σκευάσματα που επηρεάζουν την πηκτικότητα του αίματος, μέσα στο διάστημα τριών ημερών πριν την επέμβαση.


  - Δεν θα πρέπει να πάρετε αντιφλεγμονώδη φάρμακα, μέσα στο διάστημα των τριών ημερών πριν την επέμβαση


  - Δεν θα πρέπει να καταναλώσετε αλκοόλ πριν την επέμβαση.


  - Στην περίπτωση που πρόκειται να γίνει εμφύτευση στην περιστοματική περιοχή και είναι γνωστό από το ιατρικό ιστορικό ότι υπάρχει «εγκατεστημένος» έρπης, θα πρέπει να χορηγηθεί προληπτικά, αντιική αγωγή. Ο λόγος είναι ότι ο τραυματισμός του δέρματος από τη βελόνα μπορεί να αφυπνίσει τον έρπητα.


  2. ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕΤΑ

  Μετά την εμφύτευση με Υαλουρονικό Οξύ θα πρέπει να αποφεύγετε:
  - Την έκθεση σε έντονη ηλιακή ακτινοβολία για τις πρώτες ημέρες.
  - Την κατανάλωση αλκοόλ για την πρώτη ημέρα.
  - Την υπερβολική ζέστη ( σάουνα, solarium, κλπ.) για μερικές ημέρες.
  - Τις έντονες εκφράσεις / συσπάσεις του προσώπου (π.χ. μάσηση σκληρών τροφών), για την πρώτη μέρα.

  - Τα Εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέως είναι ένα διάφανο, βιοαπορροφήσιμο gel, βασισμένο σε σταυροσυνδεδεμένο υαλουρονικό οξύ, μη ζωικής προέλευσης.
  - Εμφυτεύεται στο δέρμα με σκοπό τη διόρθωση ρυτίδων και γραμμών προσώπου, την αύξηση του όγκου των χειλιών, τον τονισμό του περιγράμματος του προσώπου, καθώς και τη διόρθωση εντυπωμάτων και ουλών της ακμής.
  - Πιθανές αντιδράσεις που μπορεί να ακολουθήσουν την εμφύτευση (π.χ. ερύθημα, οίδημα, πόνος, φαγούρα, κλπ.), υποχωρούν συνήθως μετά από μερικές ημέρες, ενώ λαμβάνει πάντα γνώση και τις παρακολουθεί ο θεράπων ιατρός.


  Οι συστάσεις – οδηγίες αυτές, ισχύουν για όλα τα ενέσιμα εμφυτέυματα και σκοπό έχουν την εξασφάλιση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. Εάν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες, μη διστάσετε να συμβουλευτείτε τον ιατρό σας.